Àpats i servei de bar

Al Refugi Vall de Siarb oferim menús tancats per dinar i sopar i esmorzars complets per a tots els gustos. També tenim servei de bar (begudes, entrepans i tapes):


Els esmorzars:

Els esmorzars al Refugi Vall de Siarb són complets i per a tots els gustos (preu: 6€) : varietat d’embotits i formatges, melmelades, mantega, cereals, sucs i cafè, amb llet, sense o un tè. Per a opcions vegeterianes oferim alvocat i truites.


Els dinars i sopars:

Tots els àpats estan conformats per un primer plat (crema de verdures, llegums, pastes, lassanyes), una amanida variada, un segon plat (vedella, hamburguesa de poltre, botifarres de porc, pollastre rostit, etc.) i postresa triar (fruita, iogurt, flam, altres). El preu del dinar és de 12 € i el preu del sopar de 14 € (begudes a part).Servei de bar:

Per refrescar-vos, omplir la panxa o matar el cuquet, us oferim un ampli ventall de possibilitats: per menjar des d’entrepans freds, passant per les olives farcides, fins a platets d’embotit; per beure tenim cafès, tès, infusions i refrescos, i per fer una copeta, vi DO Catalunya o Costers del Segre, cervesa artesana C13, ratafia, moscatell i molt més!