Àpats i servei de bar

Al Refugi Vall de Siarb oferim menús tancats per dinar i sopar i esmorzars complets per a tots els gustos. També tenim servei de bar (begudes, entrepans i tapes):


Els esmorzars:

Els esmorzars al Refugi Vall de Siarb són complets i per a tots els gustos (preu: 7€): varietat d’embotits del Pallars i formatges diversos, melmelades, mantega, cereals, sucs i cafè, amb llet, sense o un tè. I amb pa de la Fleca de Muntanya de Rialp! (Per a opcions vegeterianes oferim alvocat i truites).


Els dinars i sopars:

Tots els àpats estan conformats per un primer plat (crema de verdures, llegums, pastes, lassanyes, etc.), una amanida variada, un segon plat (vedella, hamburguesa de poltre, botifarres de porc, pollastre rostit, etc.) i postres a triar (fruita, iogurt, flam, gelats…). El preu del dinar és de 12 € i el del sopar de 15 € (begudes a part). També oferim un menú degustació amb productes del Parc Natural de l’Alt Pirineu (28 €) que cal reservar amb anterioritat al telèfon 636 42 44 65. Servei de bar:

Per refrescar-vos, omplir la panxa o matar el cuquet, us oferim un ampli ventall de possibilitats: per menjar des d’entrepans freds, passant per les olives farcides, fins a platets d’embotit; per beure tenim cafès, tès, infusions i refrescos, i per fer una copeta, vi DO Catalunya o Costers del Segre, cervesa artesana C13, ratafia, moscatell i molt més!