Tarifes i estades en grup

Preus de pernoctacions i àpats:

Nit habitació lliteres 16 € (llitera/nit)
Nit habitació doble 37 € (habitació/nit)
Nit habitació 5 places 75 € (habitació/nit)
Esmorzar 7 €
Dinar 12 €
Sopar 15 €
Pícnic 6 €
Lloguer llençols 2 € (estada)
Lloguer tovallola 2 € (estada)
Ús cuina compartida 1 € (ús persona/àpat)*

                    A totes les habitacions del refugi hi ha mantes i coixins a disposició.

* RESTRICCIONS COVID19: Degut a les mesures d’higiene i seguretat arran del Covid-19 queda restringit l’ús de la cuina al personal del refugi (podeu dur el vostre menjar preparat i nosaltres us el podem guardar a la nevera així com també us el podem escalfar a la paella o al microones). Al mateix temps, us heu de portar la vostra roba de llit (llençols, mantes, coixineres o sacs de dormir): mida llençol habitació doble: 135 x 180 | mida llençol lliteres: 90 x 180.  

Lloguer del refugi d’ús en exclusiva:

El Refugi Vall de Siarb es pot llogar en exclusiva, el lloguer inclou l'ús del refugi en exclusiva amb la cuina, els lavabos i la sala polivalent (capacitat màxima: 23 places). Si voleu consultar tarifes i disponibilitat envieu-nos un correu a info@refugivalldesiarb.com o ompliu el formulari que trobareu el menú de la dreta i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Servei de bar

Al Refugi Vall de Siarb fem esmorzars i menús de migdia i nit (per dinar i sopar demanem que avisseu amb 24 hores d'antel·lació) i tenim servei de bar (cafè, tallat, tes, infusions, refrescos, cervesa, vi) (+info: clica aquí).

Lloguer de raquetes

Per aquells i aquelles que vulgueu gaudir de l'hivern i la neu al Refugi Vall de Siarb lloguem raquetes de neu a 10 € el parell de raquetes - inclou pals: més info, clica aquí).

RESERVA LA TEVA ESTADA!

El teu nom (obligatori)

El teu telèfon (obligatori)

El teu email (obligatori)

Data d'entrada

Data de sortida

Número de persones

Tipus d'habitació

Àpats

Observacions (hora d'arribada, detalls àpats, etc.)