El refugi

El Refugi Vall de Siarb és una casa de poble adaptada com a refugi amb capacitat per a 23 persones entre habitacions dobles i compartides. El refugi està situat al poble de Llagunes, al bell mig de la Vall de Siarb, un indret singular, inèdit i acollidor amb infinitat d'excursions, rutes i activitats a fer al seu entorn.

Habitacions dobles i compartides

El refugi disposa de les següents habitacions: a les golfes, 3 habitacions dobles molt tranquil·les amb finestra al sostre i vistes nocturnes als estels; sota el llosat, 1 habitació amb 5 llits i tres finestres al sostre; a la planta principal, 1 habitació àmplia amb 6 lliteres (12 llits individuals) i sortida a dos balcons. A totes les habitacions del refugi hi ha mantes i coixins a disposició.

Menjador amb llar de foc

El menjador, amb llar de foc, és l'espai comunitari per àpats i sobretaules.

La cuina

La cuina és d'ús compartit, està totalment equipada i disponible per als visitants que la vulguin utilitzar. També oferim servei de bar (cafès, tes, refrescos, cervesa, vi,...), pícnics per emportar, esmorzars complets i menús variats de migdia i nit (si es vol dinar o sopar cal fer reserva prèvia). Cal tenir en compte que en caps de setmana o dies concrets d'alta ocupació l'ús de la cuina quedarà condicionat a les necessitats que hi hagi per part del Refugi.

Bany compartit

El bany és compartit i té dues dutxes amb aigua calenta, dos sanitaris i dues piques.

Sala polivalent

La sala polivalent és un espai ampli on s'hi poden fer xerrades, veure pel·lícules, realitzar cursos de formació o jornades de divulgació o bé per relaxar-se, jugar, treballar o llegir una estona...

Serveis

Wifi i jocs

Wifi gratuït i jocs per adults i nens

Raquetes de neu

Lloguem raquetes de neu (10€/persona/dia).

Informació

Disposem d'un dossier per fer una gimcana de descoberta del poble, mapes i fitxes d'excursions ressenyades i t'assessorem per excursions i altres activitats. Llegeix més...

Energies renovables

Durant l’hivern hi ha el major consum energètic. Al Refugi, aportem la major de part de calefacció a base de llenya i pellets. Amb un insert i una estufa. Les dues energia renovable.

Reciclatge

Al Refugi tenim contenedors de tots els colors per separar les diferents deixalles.