On som

El Refugi Vall de Siarb es troba situar al centre del poble de Llagunes (Pallars Sobirà), al bell mig la Vall de Siarb i en ple Parc Natural de l'Alt Pirineu.  Llagunes és un petit poble de la Vall de Siarb, caracteritzat per la terra roia, que manté la tranquil·litat i el contacte amb la natura els 365 dies de l'any.

Per accedir-hi:

Amb vehicle privat: Llagunes es troba a la part més oriental del Pallars Sobirà, a 12 quilòmetres de Sort i a 34 de La Seu d'Urgell. Tant si veniu de Sort amb de La Seu d'Urgell, hi arribareu a través de la N-260 (el Port del Cantó). Al quilòmetre 268 de la N-260 trobareu un trencall amb un cartell que indica "Llagunes". Agafeu aquesta desviació i, per una carretera pavimentada de doble sentit, al cap de menys d'un quilòmetre arribareu al poble. Veureu a la dreta un indicador de límit de velocitat (20 km.), seguiu recta per la carretera i trobareu lloc per aparcar els cotxes. El refugi queda al centre del poble i s'hi accedeix per un rampa on hi ha un indicador on posa "Refugi i museu".

Amb autobús de línia: Des de Barcelona podeu arribar amb autobús de línia fins a La Seu d'Urgell o fins a Sort i després agafar l'autobús de línia anomenat "Passem el Cantó" fins a Llagunes.

(IMPORTANT: Aquest autobús de línia és a demanda, per tant, cal reservar la vostra plaça amb 24 d'hores d'antel·lació i avisar que us deixin al poble de Llagunes).