Estades en grup

Sou un grup d’amics i voleu passar uns dies al Pirineu? Sou la colla de l'escola i necessiteu un espai per a vosaltres? Sou grup de familiars grans i petits que voleu fer una trobada a la muntanya? Gaudiu del Refugi Vall de Siarb en exclusiva!

El Refugi Vall de Siarb és un allotjament ideal per disposar d'un espai per compartir les diverses parts i tasques de la casa i aprofitar l'entorn per fer activitats de muntanya i fer descoberta de la natura i l'entorn: té 23 places disponibles distribuïdes en 1 habitació de 12 lliteres, una habitació 5 cinc i 3 habitacions dobles; té cuina completament equipada, dos lavabos amb dues dutxes d'aigua calenta, una sala menjador amb llar de foc i una sala polivalent per realitzar-hi tot tipus d'activitats.

Els preus de llogar el refugi en exclusiva varien segons l'èpoques de l'any, els dies d'estada i el nombre de persones allotjades. Per a tenir informació sobre les nostres tarifes, feu clic aquí i per consultar preus i disponibilitat escriviu-nos un email a: info@refugivalldesiarb.com o a través del formulari del menú de la dreta.

Compartiu el refugi amb tota la família!

RESERVEU LA VOSTRA ESTADA!

El teu nom i cognoms (obligatori)

El teu telèfon (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu DNI (obligatori)

Data d'entrada

Data de sortida

Número de persones

Àpats

Observacions (hora d'arribada, detalls àpats, etc.)