Estades en grup

Sou un grup d’amics i voleu passar uns dies al Pirineu? Sou la colla de l'escola i necessiteu un espai per a vosaltres? Sou grup de familiars grans i petits que voleu fer una trobada a la muntanya? Gaudiu del Refugi Vall de Siarb en exclusiva!

El Refugi Vall de Siarb és un allotjament ideal per disposar d'un espai per compartir les diverses parts i tasques de la casa i aprofitar l'entorn per fer activitats de muntanya i fer descoberta de la natura i l'entorn: té 23 places disponibles distribuïdes en 1 habitació de 12 lliteres, una habitació 5 cinc i 3 habitacions dobles; té cuina completament equipada, dos lavabos amb dues dutxes d'aigua calenta, una sala menjador amb llar de foc i una sala polivalent per realitzar-hi tot tipus d'activitats.

Els preus de llogar el refugi en exclusiva varien segons l'èpoques de l'any, els dies d'estada i el nombre de persones allotjades. Per a tenir informació sobre les nostres tarifes, feu clic aquí i per consultar preus i disponibilitat escriviu-nos un email a: info@refugivalldesiarb.com o a través del formulari del menú de la dreta.

Compartiu el refugi amb tota la família!

RESERVEU LA VOSTRA ESTADA!

El vostre nom (obligatori)

El vostre telèfon (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre missatge (dies que voleu reservar)