Camps de treball

Des del Refugi Vall de Siarb organitzem camps de treball de recuperació i manteniment dels camins antics de la vall per tal de desenvolupar un projecte col·lectiu i participatiu que pretén crear un espai de descoberta on, mitjançant el senderisme, es descobreixi, s'articuli i es connecti tot el llegat històric, cultural i natural impregnat en aquest indret del Pirineu.

Què us proposem? 

Terreny o refugi?

L’estada es pot realitzar al refugi (amb ús exclusiu) o bé acampant en un prat: cada grup pot escollir el que més li agradi i convingui!

Uns campaments complets

Als matins treballarem al terreny i a la tarda i caps de setmana podeu fer activitats i gaudir de l’entorn de la vall i del Pallars.

A plena natura

Totes les feines es realitzen a l'aire lliure, entre prats, boscos i muntanyes: el contacte amb la natura és constant i total!

Un projecte col·lectiu

La recuperació dels camins antics és un projecte col·lectiu i cada grup i cada persona hi aporta el seu granet de sorra!

Qualsevol època de l'any és bona

Podeu realitzar els camps a la primavera i a l'estiu, de campaments o a la tardor, com a sortida de cap de setmana!

Tasques divereses i flexibles

La feina dels camps és diversa  variada i consisteix en: desbrossar, podar, construir murs de pedra seca, cavar, etc.

Els valors afegits dels camps

El llegat dels camins

Els camins antics són un llegat cabdal d’una forma de viure, treballar i comunicar-se que volem preservar per entendre com és el paisatge avui en dia.

Proposta única de senderisme

Entre tots estem creant una xarxa de senders antics i una proposta de senderisme amb múltiples opcions per gaudir i conèixer el territori!

Una vall plena d'història i cultura

Amb la recuperació dels camins podrem arribar fins a infinits racons de la vall: descobrirem i visitarem tot el llegat històric i cultural impregnat a la vall.

Preus i disponibilitat

Els preus són variables depenent de les èpoques de l’any (els camps estan oberts d’abril a novembre): oscil·len entre els 6 i 14 euros per persona i dia depenent de si dormiu al refugi o amb tendes als terrenys habilitats al costat del poble (inclou, a part de l'allotjament, formació tècnica específica i coordinació de la feina dels camps). Podeu consultar-nos preus i disponibilitat per correu electrònic (info@refugivalldesiarb.com) o per telèfon (Marc: 649 25 78 84).

DEMANA'NS MÉS INFORMACIÓ

El vostre nom (obligatori)

El vostre telèfon (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre missatge (dies que voleu reservar)