Camps de treball per a agrupaments i esplais

Què us proposem?

camps de treball Refugi Vall de Siarb
camps de treball Refugi Vall de Siarb

Pernoctacions a mida

L’estada es pot realitzar al refugi (amb ús d'exclusivitat) o bé acampant en un prat: cada grup pot escollir el que més li agradi i convingui!

Treball en equip

Els camins milloren amb la suma de les tasques de totes i tots: una persona tardaria anys a fer certes feines però entre tots els s'avança molt més ràpid.

Tasques flexibles i variades

Les tasques a realitzar són variades i es poden adaptar a cada grup: des de desbrossar, a fer canaletes, construir murs de pedra seca, cavar, etc.

Uns campaments complets

Als matins treballarem al terreny i a la tarda i caps de setmana es poden fer moltes activitats d’oci així com també gaudir de l’entorn de la vall i del Pallars.

Contacte amb la natura

Totes les feines es realitzen a l'aire lliure, entre prats, boscos i muntanyes: el contacte amb la natura és constant i total!

Qualsevol època de l'any és bona

Uns camps que es poden realitzar a la primavera, per Setmana Santa, a l'estiu, de campaments, a la tardor, com a sortida de cap de setmana, ens adaptem!

El valor afegit dels camps

camps de treball Refugi Vall de Siarb
camps de treball Refugi Vall de Siarb

El llegat dels camins

Els camins tradicionals són un vestigi cabdal d’una forma de viure, treballar i comunicar-se que volem preservar per entendre com es conforma el paisatge avui en dia.

Proposta única de senderisme

A partir de la recuperació dels camins estem creant, entre tots, una xarxa de camins antics i una proposta de senderisme amb múltiples opcions per gaudir i conèixer el territori!

Preus i disponibilitat

Els preus són variables depenent de les èpoques de l’any (els camps estan oberts d’abril a novembre): oscil·len entre els 6 i 14 euros per persona i dia depenent de si dormiu al refugi o amb tendes als terrenys habilitats al costat del poble. Podeu consultar-nos preus i disponibilitat per correu electrònic (info@refugivalldesiarb.com) o per telèfon (649 25 78 84).

Contacte

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu missatge